Λέσχη Αφήγησης στο Κιάτο

Ο Σύλλογος πολιτισμού «‘σαν παραμύθι» οργανώνει Λέσχη Αφήγησης στο Κιάτο, σε συνεργασία με τον Γιώργο Ευγενικό και την υποστήριξη του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών. Το πρόγραμμα της Λέσχης για τον Μάιο και τον Ιούνιο, περιλαμβάνει εργαστήριο και παράσταση αφήγησης.



Αναλυτικό Πρόγραμμα

«ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ»
Εργαστήριο αφήγησης και ιχνηλασίας από τον Γιώργο Ευγενικό
24, 31, Μαΐου, 7, 10 Ιουνίου 2013, 21:30
Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Σικυωνίων αίθουσα συλλόγου "σαν παραμύθι"

Οι ιστορίες είναι σαν ίχνη. Μας λένε που έχουμε πάει, που πηγαίνουμε. Ιχνηλατούμε σε μονοπάτια μαγικά κι ανακαλύπτουμε τι κρύβεται κάτω από τις λέξεις, μέσα στις προτάσεις. Οι ιστορίες, μας θυμίζουν εμπειρίες, δρόμους που περπατήσαμε, δρόμους που ανοίξαμε. Και να που τώρα, εμφανίζονται πάλι εμπρός μας, για να μας δείξουν τη δύναμη του προφορικού λόγου. Η Λέσχη Αφήγησης περιμένει όσους θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους, να μας ξυπνήσουν μνήμες, να μας γεννήσουν σκέψεις, να μας θυμίσουν εμπειρίες, να μιλήσουν μέσα στην καρδιά μας.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες



«ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ» …στον κόσμο της σοφίας
Παράσταση αφήγησης παραμυθιών από την προφορική παράδοση 
Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, 22:00
Καφέ SILK (Πίσω αυλή)

Ο Γιώργος Ευγενικός θα αφηγηθεί ιστορίες που άφησαν τα ίχνη τους στον κόσμο της σοφίας. Άραγε θα βρούμε τις δικές μας απαντήσεις στην έρημο Σαχάρα, στον παγωμένο Βορρά ή στο λουτρό του Χαλίφη; Το μυρμήγκι θα συναντήσει την αγάπη του; Μια ματιά είναι αρκετή για να αναγνωρίσεις τον έρωτα ή μήπως δύο;

Η παράσταση απευθύνεται σε μεγάλους και παιδιά άνω των 12 ετών



Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής: 6937379343