Λαμία: Εργαστήριο αφήγησης και ιχνηλασίας

 «ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ»
Εργαστήριο αφήγησης και ιχνηλασίας από τον Γιώργο Ευγενικό θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της «Λέσχης αφήγησης παραμυθιών» στη Λαμία την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014.

Οι ιστορίες είναι σαν ίχνη. Μας λένε που έχουμε πάει, που πηγαίνουμε. Ιχνηλατούμε σε μονοπάτια μαγικά κι ανακαλύπτουμε τι κρύβεται κάτω από τις λέξεις, μέσα στις προτάσεις. Οι ιστορίες, μας θυμίζουν εμπειρίες, δρόμους που περπατήσαμε, δρόμους που ανοίξαμε. Και να που τώρα, εμφανίζονται πάλι εμπρός μας, για να μας δείξουν τη δύναμη του προφορικού λόγου.
Το εργαστήριο έχει ως στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν  δρόμους για την αφήγηση παραμυθιών που αγαπούν ή τα χρησιμοποιούν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Έχει ως στόχο να γνωρίσουν τους τρόπους απελευθέρωσης των ιστοριών από τα βιβλία και από τον γραπτό λόγο και να τις «παραδώσουν» στον προφορικό.





Η Ταυτότητα του εργαστηρίου

Υλοποίηση: Γιώργος Ευγενικός

Χρόνος: 10 και 11 Μαρτίου 2014

Ωρα: 17:00 με 21:00

Τόπος:  Λαμία. Αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου «Ελενα»

Κόστος συμμετοχής: 30€

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail: info@e-mythos.eu

Προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων 
Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής είναι η 8η Μαρτίου 2014.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων- κατοχύρωση θέσης
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος  κατά συνέπεια θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας. Η κατοχύρωση της θέσης γίνεται μετά την θετική απάντηση του «Κέντρου» η οποία θα σταλεί μέσω e-mail και στην συνέχεια την κατάθεση του ποσού συμμετοχής.

Πληροφορίες : 6977453597
-Το εργαστήριο έχει βιωματικό χαρακτήρα.
-Για να παρακολουθήσετε το εργαστήριο απαιτούνται άνετα ρούχα.
-Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.