TEDEx ACADEMY - ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Γιώργος Ευγενικός θα συμμετέχει με αφήγηση ιστοριών στο TEDEx Academy που πραγματοποιείται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Ανακάλυψη είναι το θέμα της αφήγησης αλλά και το κεντρικό θέμα του TEDxAcademy 2013

Στους ομιλητές του TEDEx περιλαμβάνονται επιστήμονες, φιλόσοφοι, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες όπως ο Richard Saul Wurman - ιδρυτής του TED, η Ping Fu επιχειρηματίας στην τεχνολογία 3D Printing και σύμβουλος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Barack. Obama, ο Chris Delarocca καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, ο Theo Vassilakis επιχειρηματίας και expert σε Big Data. Ο Γιάννης Μπουτάρης δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσιογράφος, ο Νίκος Ορφανός ηθοποιός, η Αγγελική Κοτταρίδη δρ κλασικής αρχαιολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, ο Δημήτρης Καραγιάννης παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και καθηγητής στο Frederick University της Κύπρου, ο Δρ Σπύρος Κιτσινέλης φυσικοχημικός ερευνητής και άλλοι.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

Η ιστοσελίδα του TEDEx academy


«Η έμπνευσή μου για τα συνέδρια που έχω δημιουργήσει έως τώρα όπως το TED, TEDMED, καθώς και το πιο πρόσφατο 555 conference βασίζεται στον διάλογο που γεννήθηκε στην Αθήνα με συνομιλητές τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη» μας είπε ο Richard Wurman.
«Πιστεύουμε με πάθος ότι οι ιδέες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν νοοτροπίες, να αλλάξουν προς το καλύτερο τον τρόπο που ζούμε και, τελικά, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Γι'αυτό αποφασίσαμε πριν από 4 χρόνια να ξεκινήσουμε τη μεγάλη διαδρομή του TEDxAcademy, προσφέροντας έμπνευση, γνώση και δίνοντας την ευκαιρία στην Ελληνική κοινότητα να ζήσει από κοντά την εμπειρία μιας διοργάνωσης TEDx» σχολιάζει η Νίκη Συροπούλου, επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του TEDxAcademy.

H φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» χωρητικότητας 1.450 ατόμων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να την παρακολουθήσει από κοντά.
Κόστος εισιτηρίου: 50€ και ειδικό εισιτήριο αξίας 200€ (που έχει την έννοια του Υποστηρικτή και απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια.
(Φέτος, διατίθενται 100 προσκλήσεις δωρεάν, για φοιτητές και ανέργους) - See more at: http://www.elculture.gr/global/news/discover-tedx-academy-655268#sthash.LWzTwRYL.dpuf